Novice

Natisni stran

Kompaktna oprema in maksimalno udobje. Štirje modeli z najsodobnejšimi motorji FPT in s tehnologijo izpušnih plinov HI-eSCR2. Preizkušeni prenos S-Control CVT je sedaj na voljo s 100 KM in z visoko zmogljivo hidravliko s pretokom 110 l/min. Steyr Expert CVT ima vgrajeno sprednjo hidravliko in vzmetenje sprednje osi.

Vir: Steyr-traktoren.com

Novi prenos S-ControlTM 8 je zdaj na voljo v družini STEYR-jevih standardnih modelov Profi. Ta inovativni 8-stopenjski prenos powershift je najučinkovitejši v svojem razredu, ponaša pa se z novimi funkcijami, ki olajšajo vsakodnevno delo na kmetiji. 6156 Profi CVT se je pridružil družini Profi CVT kot novemu vodilnemu izdelku. Ima nov 6-valjni motor, ki razvija 145 konjskih moči. Funkcije dela in prenosa prednjega nakladalca na novem profilu so bile zelo izboljšane.

Vir: Steyr-traktoren.com

STEYR je ob počastitvi 70-letnice obstoja izpeljal zelo posebno in inovativno kampanjo na Instagramu. Skupaj z oglaševalsko agencijo SMUCK, ROYER & DIE EINS, so prejeli nekaj zelo cenjenih oglaševalskih nagrad, kot sta CCA in CREOS, akcija pa je požela še nadaljni uspeh z zmago na spletnem tekmovanju webADB.

Vir: Steyr-traktoren.com