Mediji

Natisni stran

Prenovljena serija Terrus CVT obsega tri modele z močjo 250, 270 in 300 KM in je na tekmovanju prejela nagrado za odličen produktni design.

April 2022 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Zdaj je uradno. V podjetju Steyr bodo sprednje nakladalnike v prihodnje naročali neposredno iz tovarne glede na naročila. Namesto podjetja Stolla se bo podjetje iz St. Valentina v prihodnje odločalo za nakladalnike MX iz Francije.

September 2021 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Avstrijski proizvajalec traktorjev Steyr je na sejmu Agritechnica 2019 predstavil dve novi seriji traktorjev, in sicer Absolut CVT in Impuls CVT, ki sta nastali iz nam poznane serije CVT.

April 2021/ Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Podjetje Steyr iz St. Valentina iz Avstrije je lani sejmu Agritechnica v Hannovru predstavilo popolnoma novo serijo traktorjev Steyr Expert CVT, ki so jo sedaj še nadgradili s posameznimi izboljšavami.

November 2020 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Steyr koncept ugledal luč sveta. Avstrijski proizvajalec traktorjev Steyr je na sejmu Agritechnica 2019 predstavil številne novosti, s katerimi naj bi kmetje prihranili stroške in čas pri kmetovanju.

Maj 2020 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Podjetje Steyr iz St. Valentina iz Avstrije je predstavil popolnoma novo serijo traktorjev Steyr Expert CVT. Štirje modeli z homologacijsko močjo od 100 do 130 KM so namenjeni za srednje velike kmetije.

Maj 2019 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com

Podjetje Steyr je pred kratkim v mestu Zell am See blizu mesta Bischofshofen in pod vrhom Grossglocknerja premierno predstavilo nove multifunkcionalne traktorje (oranžne barve), ki so nadgradnja traktorjev Steyr.

Maj 2018 / Avtor: Kristijan Hrastar / Vir: kmeckiglas.com