Novice

Natisni stran

Novi motorji s posodobljenimi sistemi za predelavo izpušnih sistemov pomenijo skladnost s predpisi emisijske stopnje V, ob tem pa so v novih motorjih povečani navori, izboljšani so servisni pogoji, še bolj priročna pa je sedaj dostopnost do filtrov za gorivo in olje. Večja je tudi moč pri modelih 4100 Multi in 4110 Multi

 

Vir: Steyr-traktoren.com

Kompaktna oprema in maksimalno udobje. Štirje modeli z najsodobnejšimi motorji FPT in s tehnologijo izpušnih plinov HI-eSCR2. Preizkušeni prenos S-Control CVT je sedaj na voljo s 100 KM in z visoko zmogljivo hidravliko s pretokom 110 l/min. Steyr Expert CVT ima vgrajeno sprednjo hidravliko in vzmetenje sprednje osi.

Vir: Steyr-traktoren.com

Novi prenos S-ControlTM 8 je zdaj na voljo v družini STEYR-jevih standardnih modelov Profi. Ta inovativni 8-stopenjski prenos powershift je najučinkovitejši v svojem razredu, ponaša pa se z novimi funkcijami, ki olajšajo vsakodnevno delo na kmetiji. 6156 Profi CVT se je pridružil družini Profi CVT kot novemu vodilnemu izdelku. Ima nov 6-valjni motor, ki razvija 145 konjskih moči. Funkcije dela in prenosa prednjega nakladalca na novem profilu so bile zelo izboljšane.

Vir: Steyr-traktoren.com

STEYR je ob počastitvi 70-letnice obstoja izpeljal zelo posebno in inovativno kampanjo na Instagramu. Skupaj z oglaševalsko agencijo SMUCK, ROYER & DIE EINS, so prejeli nekaj zelo cenjenih oglaševalskih nagrad, kot sta CCA in CREOS, akcija pa je požela še nadaljni uspeh z zmago na spletnem tekmovanju webADB.

Vir: Steyr-traktoren.com