Kompakt S

Natisni stran

Okreten in vsestranski

Novi Kompakt S je močan in hkrati varčen. Idealen kot prvi traktor na manjših kmetijah ali drugi na večjih. Odlično se znajde tako na ravninskih kot tudi v hribovitih predelih. Kompakt S je resnično vsestranski traktor.

Izjemna preglednost

Na strehi nameščeni žarometi, vrhunska preglednost iz kabine in nemoten pregled na čelni nakladalec zahvaljujoč oblikovani strehi. Odlična preglednost tako podnevi, kot tudi ponoči, to je tisto, kar še posebej odlikuje nov traktor iz Steyr-jeve družine.

Minimalno vzdrževanje

Kompakt S je varčen, sodoben, enostaven, zmogljiv, hkrati pa tudi izjemno stroškovno ugoden. Sodoben 3,2-litrski motor vas ne bo pustil na cedilu, kot tudi ne štirikolesni pogon ali sinhroniziran prenos. Minimalno vzdrževanje, maksimalen učinek, to je Kompakt S.

Vsestranskost razreda Kompakt

Kompakt S smo razvili v tesni povezavi z našimi strankami. Kompakt S se še posebej izkazuje s svojo izjemno vsestranskostjo, odlično preglednostjo in optimalno vodljivostjo in je odličen na najrazličnejših področjih: je varčen, lahek in okreten, kot majhni traktorji, hkrati pa prostoren,zanesljiv in močan, kot veliki. Kompakt S je idealen univerzalen stroj.

ModelMoč motorjaMaks. pretok črpalkeMaks. navorKapaciteta dviga
4055 S43kW/58KM48/362442500
4065 S48kw/65KM48/362602500